2015-04-21 09:35:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Minden helyzetben feltalálja magát

Napi horoszkóp április 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy új ismerőse könnyen lángra lobbanhatja a szívét, és a szokásos hévvel vetheti magát a váratlan kalandba. A csábításnak azért sem tud ellenállni, mert fárasztja a jelenlegi partnere örökös számonkérése...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kénytelen lesz elfogadni egy megbízást, amelyhez semmi kedve sincs. Nehéz lesz nemet mondani, mert legközelebb másra bízhatják a munkát. Szóval, ha tetszik, ha nem, inkább vállalja el ezt a feladatot.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz, az oldás és kötés bolygója, éppen átvonul az önnel szemben található Nyilas jegyén. A partnerkapcsolata felívelő szakaszban van, de ez a lendület most megtörhet egy rövid időre. Ne halogassa a feladatai elvégzését.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma az Ikrek jegyében áll, és közelít a Vénuszhoz. Minden helyzetben feltalálja majd magát, nem tudják lesöpörni a pályáról. Érdemes volna ma valamilyen üzleti vállalkozásba kezdenie, mert valószínűleg abban is sikereket érne el.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap már a Bika jegyében áll, több bolygó is támogatja. Amennyiben nehezen viseli a hétköznapok egyhangúságát, tegyen valamit annak érdekében, hogy az élete izgalmasabb legyen. A szélsőségeket azért kerülje, és érje be ártatlan szórakozással.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Bika jegyéből mosolyog önre, és segít megúszni a legkritikusabb pillanatokat. Néha szüksége van arra, hogy elégedetlenkedjen, mert ez mozdíthatja előrébb...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll, a változékony Holddal együtt: kissé szétszórt és figyelmetlen lehet. Mintha érezné, hogy sokkal érdekesebb dolgok várnak önre, mint a mindennapos robot. Így is lesz, csak várja ki türelemmel! Az esti program során megismerkedhet valakivel, aki az egész életét vidámmá teheti.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne engedje, hogy butasággal tömjék a fejét, és azt se, hogy kihasználják a jóindulatát! Álljon a sarkára, és ne hagyja, hogy mások játékszere legyen!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Több emberrel is beszélgethet, vitatkozhat, és úgy érezheti, hogy nem értik meg, és nem kapja meg az elvárható segítséget. Elsősorban a munkahelyén számíthat enyhén kínos pillanatokra.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Viszonylag nyugalmas, elmélyült időszakot élhet át, amit nem veszélyeztetnek szerelmi viszályok, vagy munkahelyi konfliktusok. Használja ezt a napot arra, hogy eleven szellemi életet teremtsen maga körül.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Küzdenie kell azért, hogy érvényt szerezhessen az egyéniségének, az akaratának. A korábban is terhes korlátozások most elviselhetetlenné válhatnak.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal. Az életében most nagy felfordulás támadhat, ami alaposan összezavarhatja. Ha szakmai vagy bármely egyéb téren a közelgő vég jelei mutatkoznának, engedje útjára a dolgokat. Itt az idő, hogy egy új fejlődési ciklust kezdjen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: